Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2019 13:09 - Докъде стигна Путин? Тъпи български фатмаци да го бранят от Русия (видео)
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 2224 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 09.01.2019 13:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Нахъсваме руснаците, че е дошло време за бой последен срещу империалистите и олигарсите, които ограбили народа на Русия   image

Началникът на щаба Владимир Русев

 

Светослав Пинтев 

В каналите за видеосподеляне се появи едно направо „гениално“ обръщение на лидера на скандално известните ни паравоенните  организации. Човек, чието име предпочитаме да не произнасяме защото е обида за старшините в армията ни. Обръщение 

към народа на Русия

На руски език, с какъвто не е можел да се похвали дори африканският любимец на  Петър Велики, чернокож симпатяга, за когото казват, че е пра-дядо на Александър Сергеевич  Пушкин. Този Абрам Петрович Ханибал бил принц на Еритрея, отвлечен и продаден в робство. Ала много–много по-свободен от цели легиони, предлагащи се на чужди господари днес… 
Е, да не се лъжем- 

От нашия старшина Пушкин няма да се получи

 Но пък има самочувствието да напише обръщение към руския народ, почти на родния му език, на езика на Пушкин. Прави го, за да го призове руския народ да се сплоти около Путин. 
Колко мъка има по този свят, както е отбелязал класикът  
Обръщението е наистина уникално умотворение, имитиращо обръщение на премиер на автономна република, което може де се включи във всеки съвременен учебник като пример как не трябва да се прави пропаганда, че евентуално и в помагало по психиатрия. 
 От това неповторимо видео можеш да се попикаеш от смях, ако не оставаше толкова страшното и отвратително усещане, че има  хора, които проявяват нахалството да се обявяват за български военни, били те от резерва, и да кичат безнаказано кириакстефчофщината си с имена като „Васил Левски“ и „Шипка“. Хора, които 

наричат измяната - родолюбие

 И обратното. Без капка срам…
 Много по-страшното е, че тези хора се разхождат на свобода, необезпокоявани от прокуратура, служби, дори от кварталния психодиспансер.
Ала това е България, такава си я направихме… 
Въпросният бивш старшина, който никога няма да носи маршалски жезъл в мешката си,  направи: 

Обращение к народу Росий!

От името на:
 „Воинский Союз "Васил Левски"-Болгарское Народное Ополчение "Шипка". 
Представяте ли само какви старшини бродят под българското слънце. 

Там съобщава на руснаците, че е дошло време за бой последен срещу империалистите и олигарсите, които ограбили народа на Русия. Пропуска само да отбележи, че последните са под прякото командване именно на Путин и въртят общи пари, както беше отбелязал покойният Александър Литвиненко, убит с полоний в Лондон.
 Олигарсите под личното му разпореждане  само в омразните САЩ са изнесли 1 трилион долара, както стана ясно наскоро. И още почти толкова във Великобритания… Както и да е…
 „Заедно ще се бием срещу Сатанинската дермократия…Съветвам ви да се подготвите за последната битка…. Само Путин ще ви спаси. Вие сте длъжни да помагате на Путин и на съществуващите власти. За съжаление, 

ние нямаме Путин….

Вие помогнете на Путин, ние ще въведем порядък тук, за да сте спокойни поне от тази страна. Петата колона… Предателите Горбачов и Елцин…“. Това са само част от безумните заклинания на този малък  имитатор на Рамазан Кадиров.
 Доживяхме българските паравоенни да убеждават народа на Русия да подкрепя Путин. И то без ирония, със солдафонската маниакалност на подпоручик Дуб, че наистина могат да накарат  “най-великата нация“ в света“, както се изразяват, да застане още веднъж зад него. Сега, когато мислеща Русия е буквално вбесена от безумията му и призовава „Долой царя! Путина“ . Колко ли го е закъсал самодържецът, че опря до нашите, до  човечето в бутафорна униформа.
От обкръжението на руския президент са в ужас от настроенията в Русия и от гневната вълна, която се надига във  форумите и социалните мрежи. Там вече е много трудно да откриеш някой, който не ругае властта. 

Там ври и кипи

 „Двуглав орел“ на олигарха Константин Малофеев и ген. Леонид Решетников, който отговаря за петата колона в България, е поело курс към коронясването на Путин, както ви съобщихме. С надеждата, че така могат да закрепят един трон, който все по-силно се клати. Няма да се учудим, ако обръщението е поръчано лично от генерала.   
Ще ви предложим и едно видео, посветено на Новогодишната реч на Путин, за сравнение. Извадихме и някои от коментарите, посветени на управлението на Путин под него. Подбрахме най-любезните. Публикуваме ги на руски, за да ги разберат и петоколонниците:  

Роман Важнов
преди 5 часа
Мы на пороге большого шухера,все сыпется на глазах,Путин упрямый как Осел,власть не отдаст! 


Анастасия Любимая
преди 13 часа
Уважаемый Владимир Владимирович,прошу Вас,сдайте свои полномочия(даже есть достойная кандидатура-мер Якутска),уйдите без боя,не доводите народ!!!!я Вас очень прошу!!!Вы не достойны и не можете управлять государством!!!!Это моё личное мнение.

Михаил Викторович
преди 4 дни
Позор Путину за трусость и гавеное поздравление с Новым Годом. 

Константин Прав
преди 1 ден
В топ!!! Встань за державу! 
Родина зовёт!!! 

Галина Глебова
преди 1 ден
молодцы, народ просыпается, горжусь вами, Россияне! 

Игорь Адамович
преди 1 ден
Ну ,что ,дождались!Буря закипела
По регионам,нашей всей страны
Ты оглянись народ тебе не верит
 Как же при этом ,будешь править ты

Наталия Тихая
преди 3 дни
Сам он не уйдет, надо это понимать. Он сейчас неприкосновенен, как только он   оставит пост ему пиз...ц. Люди не простят ему разруху страны, он давно продал Россию западу. Свалит как Горбачёв за границу и будет жить дальше припеваючи. Ему на нас наплевать, все слова ложь. Скоро и по интернету не сможем свое мнение высказать, уже думает как всех запугать и посадить. Боится сволочь, а сколько крови на его руках. Это только богу известно.

Новосибирск Главный
Сибиряки против Путина.

Владимир Абраменко
Дальний восток России всегда был против Ельцина и Путина

АРХАНГЕЛЬСКАЯ ОБЛАСТЬ против путина!!!

Алексей Завьялов
преди 17 часа
Оренбург против путина!

денис денисов
преди 1 ден
В ЯПОНИИ ПРАВИТЕЛЬСТВО  ПОСЛЕ ТАКОГО ПОЗОРА ВМЕСТЕ С ПРЕМЬЕР - МИНИСТРОМ ХАРАКИРИ СЕБЕ-БЫ СДЕЛАЛИ !  А ЭТИ КРЫСЯТА ПУКИНСКИЕ И САМ ПУКИН ТОЛЬКО СМЕЮТСЯ ! 

monach2011
преди 8 часа
В цепи его заковать и по всей России пешком провести, чтоб каждый смог плюнуть ему в лицо.

Юлия Бысова
преди 8 часа
ВСТАВАЙ, СТРАНА ОГРОМНАЯ!!!!!


PickuP MasteR
Пора Ленину освободить место в мавзолее

   

 

 

 



Гласувай:
8



1. starforlife - "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"
09.01.2019 15:01





цитирай
2. 1997 - Доста малък интерес. Дори за България.Всички на помощ идете, видимост на бунт да дадете
09.01.2019 22:54
https://www.youtube/watch?v=oBhDipF_S_M
Путин YouTube Народ против
197 390 показвания (по- малко отколкото жълтите жилетки на живо)
18 хил. харесвания. При това с русофоби от цял свят
цитирай
3. get - До 2. 1997 - До представителя на анти-българската партия? Препоръчвам(му), да се размисли над долното?
10.01.2019 11:12
„ А ти какъв ще станеш, бай Василе, когато СЕ ОСВОБОДИМ ( а не когато ни освободят - к.м.)- попитал го един път Божил Георгиев в присъствието на други трима апостоли : Ангел Кънчев, Димитър Общия и Сава Младенов.

-Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви- отговорил той.- Тогава аз ще да отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там , макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече”.

1997 написа:

Доста малък интерес. Дори за България.Всички на помощ идете, видимост на бунт да дадете
https://www/watch?v=oBhDipF_S_M
Путин YouTube Народ против
197 390 показвания (по- малко отколкото жълтите жилетки на живо)
18 хил. харесвания. При това с русофоби от цял свят


И тази Партия през 1951г. - в лицето на Мл. Исаев, ГАВРЕЙКИ СЕ С ПАМЕТТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - Започна да пее за ... някакви "Освободители-Партизани и шумящи дебри и балкани ..."?

И съвсем не им идва НА УМ - на СЛЕДОВНИЦИТЕ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ, че НЕ СА НИКАКВИ СИНОВЕ НАРОДНИ + ВЕРНИ - а СА ЕЛЕМЕНТАРНИ РЕНЕГАТИ-ПРЕДАТЕЛИ!
Работе(ли/щи) срещу законно избраната ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД, ВЛАСТ - ПО СЪЩЕСТВО ПРЕДАТЕЛИ НА ТОЗИ СЪЩИЯ НАРОД - на който били ВЕРНИ СИНОВЕ ?
- Е да питам? Може ли човек/и/или/ Партия-та, Работещи на думи, за свободата и просперитета на народа и В ЗАЩИТА СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ - да правят точно обратното!
Както е при КОЛАБОРАЦИОНИСТИТЕ-ПАРТИЗАНИ явяващи се, като такива и васален-слугинаж на ВРАЖДЕБНАТА НАМ СТРАНА, Съветска-Русия и ЧЕРВЕНАТА(му) АРМИЯ - ОКУПАТОРКА - и същевременно ДА БЪДАТ "народни+верни+синове"?!

Но явно - БЕ НЕДОСТАТЪЧНО само това ... а сега вие духовните НАСЛЕДНИЦИ и следовници на ПОЛИТИКАТА на ПРЕДТЕЧИТЕ СИ, ренегатите-отцепредатели - продължавате да се държите още по-слугински, загърбвайки националните интереси - и в дух, на казаното от Маяковски - твърдите нещо подобно, на това от стихотворението му за "Вл. Ленин и Партията" ?

"Казваме Путин
разбираме Русия
Когато казваме Русия -
представяме си Путин."

- Явно за вас - в прогнилите ви от пропаганда, без грам здрав разум мозъци - представата е ... ?

"Путин и Русия —
близнецы-братья —
кто более
матери-истории ценен?"

Да ви питам Вас - представителя на "модерната" и "лява" БСП - На кое стъпало на ценостите при Вас стоят - Путин, Русия ... а България и Народа й? ... и доколко автократора-президент Путин и Русия са синонимни!


цитирай
4. vmir - Този от снимката горе не се ли подвизава в блога с ника "Кушел"?
10.01.2019 11:55
Ако случайно не е той, Кушел и този психопат си приличат като две капки вода!
Халал да му е(ca) на Джуджо!

цитирай
5. apostapostoloff - У нас има много идиоти, но
10.01.2019 16:38
нито един Достоевски.
цитирай
6. 1997 - Дали get окъсня или времето бързаше?
12.01.2019 23:17
get: " А ти какъв ще станеш, бай Василе, когато СЕ ОСВОБОДИМ "

Рядка каша се вари в главата ти. Да смесваш Русия на Александър ІІ, с Русия на Николай ІІ е недомислие, а той го сравнява с Путин. Отгоре на всичко намесва и БКП и Младен Исаев с безсрамни фалшификации.
И за гета не ставаш, get-е, та не мога да си бърша върховете на обувките в теб.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4084267
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031