Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2019 20:15 - Защо водачите на БСП вместо Бузлуджа чувстват Англия като втори дом?
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1883 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Заклел ли се доскорошният шеф на вестник „Дума“ пред Всемогъщия Бог и кралицата?

image

Провалените социалисти БСП ги връща на Острова

  Връща се на Острова. Каква огромна изненада! Ужас! ШОК! Бомба в ПЛИК!

Светослав Пинтев 

Бившият вече главен редактор на вестника на БСП  „Дума“ Йордан Мичев любезно ни осветли за бъдещите си творчески плановете. Направи го във вражеската американска социална мрежа „Фейсбук“. 
Не за всички планове, само от коя точка на планетата възнамерява да продължи борбата за делото на париите презрени, за тези подтиснати и унизени роби на труда.
 Направи го с добре

премерен драматизъм

"Днес е последният ми работен ден в "Дума" след изтичането на едномесечното ми предизвестие. Благодаря на екипа на вестника за прекрасното отношение към мен и за чудесната работа, която свърши през последната близо половин година. Вярвам, че ще се справят още по-добре“, пише той. 
Подозирам, че по-зле е невъзможно, та това изявление може да мине и за пророческо, но не съм чел изданието, не мога да кажа.  
Съветникът на надпартийния ни президент Иво Христов е написа под поста на Мичев: „Вестникът и партията губят. Вярвам, че добрите новини предстоят“.
Абсолютно, Иво, предстоят, момчето  си отива  „у дома“. 
А на Христов на страницата можеш направо  да полудееш от надпартийност, между другото. 
Мичев ни уведомява също, че се прибира при семейството си в Англия, "която е моят втори дом и 

там се чувствам най-добре"

Потресен съм… Каква огромна изненада!. Ужас! ШОК!, Бомба в ПЛИК, както се изразяват жълтите медии, заченати също от хора на БСП, ако не знаете. То кое ли зло не е заченато от Партията-майка през последните 30 години. И не само….
Интересно ми е само едно, къде точно е неговият първи дом, защото очевидно не е в България. А така милееше за нея, преди колегите му от „Дума” да обявят бунт срещу пробутания от Нинова главен редактор и да поискат изгонването му.
 Аз все си мислех, че най-добре Мичев се чувства на Бузлуджа и ще се засели там. 
Една колежка е написала под поста му:
„ Данчо Мичев! 
Мерси съм за връщането ти!
Така се прави... Когато твърдиш, че обичаш Родината! 
Лек да бъде полетът ти нататък, чакай ни! 
Достойнството си пролича за втори път!...“
Не разбрах това ирония ли е, сериозно ли е. Особено за достойнството.
 И дали всички социалисти ще заминават за Англия? В Русия единоросите така правят, както ще разберете по-долу, поне най-видните.
Все се надявах, че  Мичев

ще се запише както безработен

Ще отиде пеша или с тролей до Бюрото по труда, както правят другите труженици, когато останат без работа. Вярвах, че ще си чака по опашките, ще подкрепя с дела и огнено слово хората там, ще попълва формуляри,  за да си  получава помощите и ще проникне в самата тъкан на социалното неравенство.
 Така ще може отблизо да  опознае неволите на българския народ, за който толкова е страдал като главен редактор. Той обаче се чувства по-добре в Англия, по неведоми за простосмъртните причини. Предпочита най- вероятно да се бори с капитализма в самото му сърце, да влезе в устата на звяра и да размаха огнен меч.  Навярно героично ще воюва с торите, ще громи мерзавеца Скрипал, продал родината си, великото ГРУ и скрил се на
 
коварния Албион

 Няма да му се размине на мръсника.
Чудя се и нещо друго, защо Данчо да не замине например за Венецуела. Този толкова сърцат  другар несъмнено ще е от изключителна полза на социализма там, ще отиде да строи живота нов, ще строи светлото бъдеще с другаря Мадуро, ще се бори с империалистите от Северната империя, ако нападнат, както се опасява мустакатият узурпатор. А най-добре е при симпатягата Ким, където комунистическата идея е на път окончателно и безвъзвратно да победи.
Йордан Мичев несъмнено има талант като партиен трибун, какъвто трябва на сегашното ръководство. Щях да напиша питбул за една бройка, не знам и аз защо.
  Така хубаво и страховито крещеше миналата година Данчо в мегафона на т.нар. митинг на БСП пред Партийния дом, преди да го  назначат за главен редактор, направо драго да ти стане. Минавах от там и се заслушах, без да знам кой точно е този налят младеж, който се изживява като Ленин в Швейцария. Заснех го на видео, за да си го имам за спомен, а то да се окаже Данчо
 Призоваваше за бунт, за революция, доколкото си спомням. Самата лидерка Корнелия Нинова го гледаше в захлас, да не говорим за приятеля му Кирчо Добрев, който уреди да го изтеглят от лондонската ядка на партията, както шепнат социалисти.  
 Може също така да замине за коя да е точка на обширната руска земя. 
Което ми напомня за главния пропагандатор и агитатор на Путин, който също е свил гнездо на Албиона.
Както съобщи опозиционният лидер Алексей Навални преди време. Не само е свил, но е чист британец по паспорт, като според процедурата се е  заклел  „пред Всемогъщия Бог“ да бъде верен поданик на Нейно величество.
    В свободното си време отскача до Русия и обяснява как се тресе и агонизира Запада, а привлекателността на руския свят по путински модел става все по–могъща и неустоима. После се прибира „у дома“, при кралицата.  Пък говорителят на Кремъл Дмитрий Песков си е купил апартамент като слънце в Париж, където живеят и работят дъщеря му и уж бившата му жена, но да не задълбаваме. 
Исках да кажа само, че няма да се изненадам никак, ако и  сам Мичев се е заклел на Всемогъщия Бог да е верен  на кралицата, а нас да учи на социализъм по български. Това е толкова характерно за всички тях.



Гласувай:
9



1. zaw12929 - В свободното си време отскача до ...
09.02.2019 21:38
В свободното си време отскача до Русия и обяснява как се тресе и агонизира Запада, а привлекателността на руския свят по путински модел става все по–могъща и неустоима. После се прибира „у дома“, при кралицата. Пък говорителят на Кремъл Дмитрий Песков си е купил апартамент като слънце в Париж, където живеят и работят дъщеря му и уж бившата му жена, но да не задълбаваме.
цитирай
2. schumpov - И аз не разбрах това сатира ли е или ...
10.02.2019 21:55
И аз не разбрах това сатира ли е или похвала, каквото и да е, но те просто са си такива. Преди трепали, крали и лъгали - такова било времето, сега времето е друго затова се разселват по Европата. Не трябва да се забравя , че Данчо не е от онези изверги комунистите,борците против фашизма и капитализма, той е нов човек, бесепар.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4087207
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031