Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2019 14:00 - Докато Мадуро чака папа Франциск да се намеси, делегация на Гуайдо бе посрещната във Ватикана
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1285 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В разговор с Гуайдо по телефона Матео Салвини е потвърдил твърдата позиция, възприета срещу Мадуро
image

Хуан Гуайдо

  Делегация, представляваща венецуелския опозиционен лидер Хуан Гуайдо, днес се срещна с представители на Ватикана, предаде Асошиейтед прес. Срещата се проведе в момент, в който социалистическият президент на Венецуела Николас Мадуро призова Ватикана да се намеси в политическата криза в страната.

Ватикана не съобщи кой е участвал в срещата, но делегацията бе снимана с монсеньор Едгар Пеня Пара, родения във Венецуела заместник държавен секретар на Ватикана. Неговият шеф - главният секретар Пиетро Паролин, е експерт по Венецуела заради годините, които прекара в нунциатурата на Ватикана в Каракас.

По време на срещата представители от ватиканския Държавен секретариат са казали на венецуелските представители, че папа Франциск е съпричастен с всички венецуелци, които страдат. Ватиканските представители са изразили сериозно безпокойство от ситуацията във Венецуела и необходимостта от справедливо и мирно решение, което да бъде намерено бързо, за да се преодолее кризата, при което да бъдат спазени човешките права и да се избегне кръвопролитието и при което да се мисли за благосъстоянието на всички жители на Венецуела.

Делегацията, представляваща Гуайдо, имаше среща и с италиански представител по-рано днес, предаде АНСА. Тя беше приета в италианското външно министерство от външния министър Енцо Моаверо Миланези от името на премиера Джузепе Конте.

В делегацията влизат председателят на комисията по външни дела във венецуелското Национално събрание Франсиско Сукре, бившият кмет на Каракас Антонио Ледесма и Родриго Диаманти, представител на Хуан Гуайдо по въпроса за осигуряване на спешна помощ от Европа, се казва в изявление на италианското външно министерство.

Същевременно италианският вътрешен министър Матео Салвини разговаря по телефона с Хуан Гуайдо, предаде АНСА.

Салвини определи разговора като сърдечен. В него той е потвърдил твърдата позиция, възприета срещу Мадуро, и пълната подкрепа за конституционния курс за насрочване на свободни избори възможно най-скоро във Венецуела.



Гласувай:
4



1. planinitenabulgaria - За Вас има още една тема, по която да изнесете някакви данни:
12.02.2019 14:29
Москва е към 20 млн, но нямат завод за преработка на отпадъците. Те се депонират някъде в околностите на Москва и по-далеч покрай малките населени места, където те биват обграждани с боклуци и подлагани на отровен смрад от гниенето им. Причината я знаем - хората там не искат сметопрерабващи заводи, а ракети.
Втори конфликт назрява от говновозите, които изливат суровината на секретни места, но те се усещат от далеч. Москва почти няма канализация, на ход са говновозите, а където изтича каналната вода няма пречиствателна станция. Причината я знаем - хората не искат канализация, а ракети. Местата за изпразване на говновозите са засекретени, те са динамично променящи се, но и тук границата е премината. Хората, до чиието местоживеене се излива суровината протестират.
Намерете материали по тези теми. Те са актуални за Русия, за която това става един отлаган проблем, който се нуждае от спешно разрешаване а не шиканерене. Стига боклуци и говна из цялата страна. На Виена сметообработващия завод е до центъра на града. Никъде по Европа и Америка такова нещо няма. А сега ще си правят и нета недостъпен...
цитирай
2. kolevn38 - Да, такива публикации правих преди година,
12.02.2019 17:12
един от собствениците на фирмата извозваща отпадъци е синът на главният прокурор на РФ Чайка.
цитирай
3. vladtepes - За Москва
13.02.2019 09:58
Първо трябва да се приключи разработката на семейството прекрасни камиони КамАЗ 7850 и тогава може да се мисли за канализация, преработка на отпадъците и т.н. Крайно време е в Европа и Америка да разработят нещо подобно, единствено Татра и Ошкош 12x12 стават за нещо, но са далеч от новите руски машини.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085126
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031