Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2019 12:52 - Няма вариант на български патриотизъм, който да не е "русофобски"
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 871 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Защо едно научно изследване на БНБ наруши дипломатическото приличие на Русия?
image

Илиян Василев

  Илиян Василев

Посолството на Русия губи баланси и нарушава базисни норми на дипломатическо приличие, щом обявява за русофобско научно изследване на БНБ. Кое от изложеното като факти, посочени от авторите не е вярно? Всяка една от датите, изнесеното злато, имперските данъци още от Освобождението, изнесените заводи, небалансираната търговия - купуват ни евтино стоките, продават скъпо. Разбирам да не сме живели през някоя от тези катастрофи и грабежи,

 ние сме живи свидетели,

 а руският посланик ще ми казва, че понеже сме го преживяли сме русофоби. 

Истината е русофобска, не е мой проблем, трябва да свикват. Нещата тепърва ще стават все по-нелицеприятни за тях, дори не осъзнават колко неадекватни са реакциите им. 
Като не могат да опровергаят фактите, се държат като 

крайни фанатици - руски джихадисти,

 които призовават да се вярва на паралелната им истина, към Вярата, Царя, и Бога им, в непогрешимостта на Сталин, на съветските вождове, призовават към базисен първичен вариант на сляпо русофилство.
Лошото е, че подобни изцепки на посолството остават без реакция на МВнР, защото това е и намеса във вътрешните работи, - касае свободата на изразяване у нас и права на български граждани - едните да пишат, другите да бъдат информирани.
Те и сега отричат, че ни налагат имперски данъци, като изнасят печалби на рафинерията(Лукойл, б.р.) - по няколко стотин милиона всяка година, налагат неравноправни договори за внос за газ и ниски тарифи за пренос - едни 1 милиард долара като старт в периода 2006-2011, след това още един друг милиарда долара от по-високи от пазарните цени и субсидирани - само за тях - тарифи, още един милиард от не състоялия се АЕЦ "Белене", сега са си заложили новите милиарди в продължението на Турски поток. Под тяхно давление ядрените лобисти убиват Мариците ни, за да отворят място на пазара за новата ядрена мощност.
Истината, че няма вариант на български патриотизъм, който да не е "русофобски" според дефиницията на посолството.



Гласувай:
7



1. krumbelosvet - Прости Боже на конете с капаци
23.02.2019 18:25
Те не са виновни. На един капаците ги е сложило семейството. На друг - "Гласът на Америка". На трети - пак тоя глас, но от микрофоните на подскачащите митинги, придружени с ПСИХОТРОННО облъчване и съответни психо-увреждания. Да не забравя и обожанието на рок и метъл музиката и смъртната омраза към "нейните врагове" - комунистите.
ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ и вече 131 години ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ни костват тия капаци. Няма да влизам в подробности, защото тролите знаят да лъжат като адвокати или дърти цигани. И нета ги тиражира двайсет пъти повече от истината, а медиите сто пъти повече. Играчка е да подбереш за времето от Освобождението до днес удобни "факти" за да "докажеш" квото ти требе...
А двете национални катастрофи и КОЙ ВИНАГИ ПЪРВИ ЗАПОЧВА ТЕРОРА, винаги удобно забравят "десните" тролове.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4088523
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031