Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2019 09:59 - Плювнализъм на мненията от безсилие в спора по същество
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 513 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Чудех се къде червените скриха напоследък своето най-злобно перо от най-нова болшевишка модификация Александър Симов и дали самият той не партизанства нейде в някоя земляка от обида, че не го издигнаха за евродепутат от БСП, макар да се отличи като лоялен паж на Нинова в близкия й антураж, оплювайки нейния враг с партиен билет Сергей Станишев.

И ето, че краткото му пребиваване на върха на вулкана на партийното персонално омаскаряване на “психодесните” в България породи своя нов възпален апендикс. Като негов достоен продължител в идеологическа борба срещу  “психодесните” ( термин, произлязъл от кремълските лаборатории) се изявява неизвестният за мен Искрен Вълчев ( на снимката от профила му във Фейсбук):

image

 

 

 

 

 

Вероятно не бих реагирал на личните му нападки ако не бяха разпространени в e-vstnik. Там от години Иван Бакалов, почти всяка седмица, публикува мои статии – предимно от онези, в които съм изпреварил с близо две петилетки другарите и другарките в критиките си срещу Бойко Борисов. 

Иване, не ме публикувай повече, щом смяташ за възможно да съчетаваш в сайта си моята публицистика с бълвоча на Искрен Вълчев. Обратното означава да подаваш дясна ръка на давещ се ( колега), а с лявата да го натискаш в калта ( в името на плурализма на мненията ? ) .

Бих могъл да отговоря точка по точка на плювните на Вълчев срещу моята персона. Сравнявайки ме с Левски и Раковски той разчита да предизвика насмешка, сякаш претенцията за такова сравнение е моя, а не негова. Но ще оставя глупостта му да броди из гората за радост на дърварите от философската школа на Сталин, изрекъл кръвожадната “революционна” сентенция по повод масовия терор на режима му, според която хората са трески, които хвърчат, когато се сече гората ( в името на световната революция).

Творчеството на Раковски , в което той умолява българите да не позволяват да бъдат “освобождавани” от мракобесната Русия, е доста обилно.  Вълчев явно го е пропуснал. Видно е от фриволните му юношески по своето безгрижие закачки по темата за заветите на нашите революционери.  Левски е ученик на Раковски и също е оставил достатъчно много доказателства, че е негов наследник и по този въпрос. Цитиран е не от мен ( както внушава Вълчев ), а от Захарий Стоянов. 

Със Захарий Стоянов да спори въпросният недорасляк, но да поиска разрешение от другарите, които си направиха издателство “Захарий Стоянов” за да обсебят и неговото име. Така направиха най-напред с Ботев, обявен за комунист №1 в България още по времето на комунизма, а след това и със Стамболов, създавайки партия и награда на неговото име – гавра, насред която блести видният началник от политическия отдел на ДС Димитър Иванов – Гестапото (  на снимката по-долу с неговата другарка Шаренкова по време на награждаването му в Москва – това по повод  загрижеността на Вълчев за добрите и лошите по линия на ДС). 

Руският премиер Дмитрий Медведев награди Гестапото на червения килим в Кремъл през януари 2015 г. ( с един милион рубли) – за успехи в руската хибридна война на българския фронт, обявени за “журналистика”. Светъл пример на туземните ни  борци срещу българите, дръзнали да критикуват руската  политика.

image

 

 

 

 





От какво са се превъзбудили толкова спрямо моята незначителна блогърска личност в лагера на путинофилстващите другари, че да ми целят  отново и отново отдавна набучената с техните отровни стрели на отмъщението ахилесова пета на биографичните ми несъвършенства? Какъв ли е конкретният повод?

Фактът, че обяснявам любимото им турско робство като чуждо владичество, сравнимо по своята жестокост с всякакви други владичества ( и потисничества в историята на други народи, отказващи да се признават за роби) , е само върхът на червендалестия айсберг. От робуващите на робството роболюбци друго не може да се очаква. 

Фашизоидите от левия и десния спектър най-много са ми ядосани за разкриването на дълбоко погребаната тайна, че обожествяваната от тях руска империя е олицетворявана в нашата история от видния руски антисемит Николай Игнатиев. Вълчев го брани от историческата истина и от българите, които си позволяват да я съобщят.  Не бил обесил Левски, макар да е факт, че той е назначил лично 4-ма свои лични представители в съдебната комисия, която го е обесила.

Най-много ги е яд левите и десните фашизоиди, че в книгата “ Измамата “Сан Стефано” подробно и документално съм разобличил кумира на българските рашизоиди Николай Игнатиев като съставителн на първото в света държавно спонсорирано антисемитско законодателство. Създава го като вътрешен министър на Русия през 1882 г. т.н. по заръка на руския българофоб император Александър III. Майските антисемитски закони на Игнатиев стават половин век по-късно образец за нацисткото “окончателно решение” в Германия срещу “подчовеците” ( термин, употребяван и в “публицистиката” на споменатия по-горе Костадин Костадинов- Копейкин).

Ето с тази истина, разгласена в книгата ми, никой не спори. Нито др. Костя Копейкин от “Възраждане”, който си дружи по митингите на БСП с др. Нинова, нито останалите, които гордо декларират, че не са чели книгата ми, но я хвърлят в огъня на омразата срещу моята личност. Оплюват ме като личност, вместо да се опитат да ме оборят по същество. Така прави др. Александър Симов, така постъпи др. проф. Нина Дюлгерова, а по стъпките им върви и техният подражател Искрен Вълчев. 

Обръщам се към Иван Бакалов: Иване, не ме публикувай повече в твоя  e – vestnik. Обратното означава уж да подаваш дясна ръка на давещ се колега, а с лявата да го натискаш в блатото от плюнки на свои съмишленици – в името на плюрализма на мненията. 

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Призовавам коментаторите да уважат желанието ми да не превръщаме с обратен знак личността на Иван Бакалов в мишена. Обяснявал съм не веднъж, че с се отнасям с уважение към него въпреки различията ни, но не желая да изпадам отново в обяснителен режим във връзка с обстоятелствата, посочени в текста ми.
BY ИВО ИНДЖЕВ  МАЙ 15, 2019
http://ivo.bg/2019/05/15/%D0%BF%D0%BB%D1%8E%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D1%89%D0%B5/?fbclid=IwAR234ZVu-tBSPpMt27Xa_beH6IdY1Fy_mlQIPdlkQO7sJgiJOWA9JOch2GQ#comments




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4088076
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031