Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2019 15:02 - ЖЕРТВИТЕ НА КАФЯВАТА КРЕМЪЛСКА ПРОПАГАНДА
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1382 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Някой си Стефан Николов е пуснал клип за руския изтребител „МиГ-35”.
Той, както и др. почитатели на руското управление, е жертва на руската пропаганда. 
Защо? 
Защото въпреки пропагандата „МиГ-35 няма.

Един факт - на международното изложение EDEX-2018 през декември м.г. Русия представи модифициран „МиГ-29”, но не и „МиГ-35”. 
Нов факт - руската Федерална служба по същото време награди служители на корпорацията „МиГ” за провеждането на публични мероприятия и презентация на този самолет на изложението в Индия. И на този фон друг многозначителен факт – самолетът не беше демонстриран на изложението там (!!!!????), а чрез телевизионен мост с летището в г. Луховицы, Московска област, за което бяха раздадени и наградите на ПР-арите. 
Никаква миговска 35-а дори не пробва да долети до Индия за изложението. 
Имаше само една гола и не особено умна пропаганда, .

И пореден факт – сега, в края на май и началото на юни в Индия се вихри скандал със сваления техен руски „МиГ” от пакистанския американски Ф-16. Руската ракета за въздушен бой се оказала с лоши характеристики и далекобойност около 80 км, американската – с по-добри и по-висока далекобойност. Образно – едните стреляли с лък, другите – със снайпер и естествено Индия загубила въздушния бой. Заради това сега Делхи направи поръчка за нови ракети за руските си изтребители, които има. Поръчка не към Русия, а към Израел - отказа се от руските ракети.

И още един, пореден факт от многото такива: например петербургският военен комбинат „Техприбор”, който произвежда електрониката и части от топливните системи на Миговете, вкл. и за МиГ-35, премина на 4 дневна работна седмица, като заплатите на работещите бяха смъкнати с 20%. Причината – съкращаване на държавните поръчки за производство на бойни самолети.

И „чудото” стелт ПАК ФА Т-50 (Су-57) се оказа нечудо. Идия отказа поръчката за него, понеже представеният за пето поколение самолет се оказа, че не нито стелт, нито пето поколение. И сега преговаря със САЩ

Историите с „ненадминатия „МиГ”, който дори няма стелттехнология уж стелтовия ПАК, приличат на историята с пропагандата на най-добрия танк в света – чудото „Армата”. Оказа се, че той няма да се въвежда масово във въоръжение, както заявиха отговорните фактори и руски вицепремиери. До края на мин.г. трябваше да влязат във войските 9 бр., но и това не беше изпълнено. За сметка на „Армата” се модернизират по-старите Т-та, които ще „останат основните бойни танкове на руската армия”, както заяви самият Владимир Путин.

Руската пропаганда харчи милиарди и милиарди за пропаганда и поръчкови статии (вкл.в известни западни медии), като същевременно от тези много милиарди се крадат милиарди.

Въобще руските властници крадат отвсякъде.
Предпоследният скандал беше в най-чувствителната област - космическата индустрия. За кражби на милиарди. Не става дума за рубли, а за тяхната доларова себестойност. 
Последният – за кражба на нов милиард от основна космическа програма и основен такъв научно изследователски институт. Ако не знаете - Генералният директор на Научноизследователския институт за космически технологии Юрий Яскин избяга някъде в чужбина при започването на ревизия в подчинените му програми и институт. Вероятно „со всех тайны”, вкл. и за спътниковата система. ГЛОНАСС (а тя обслужва военните връзки и насочването на ракетите с ядрен заряд). Откраднатият милиард (счита се, че са повече) още го дирят в разни преводи към разни офшорни банки.

Разбира се, има и митове на западната пропаганда. Най-популярният е този за хуманното отношение и необходимост от приемане на нелегалните мигранти, както и за тяхната полезност за икономиката. На доверилите му се глупаци всички се смеят. И вече никой не се опитва да пробутва тези лъжи - дори троловете и зависимите от Сорос.
А руските лъжи настойчиво и настойчиво продължават да се пробутват. Явно парите са повече, както и тъпотията.

Въобще Русия стремително и драматично изостава – икономически, технологично, военно и не само от САЩ и Запада. Китай са на път да ги изпреварят – например Пекин си има самолети-стелтове, при това вече втори модел. 
Русия е управление на клептокрацията – елит, който краде и разрушава собствения си дом.

Запада засега не я подпукал истински Кремъл с много по-тежки санкции, изолиране и нов „КОКОМ”, понеже се ужасява от две вероятни възможности:
1. деградация на режима до тип от този в Северна Корея и следователно първа непредсказуемост на поведението му и опасност от някакво безумно действие (с което Путин напоследък все по-отчаяно спекулира – за какво ни е свят без Русия);
2. разпад на Руската федерация с масово разтичане на ядрено, химическо и биологическо оръжие навсякъде по света и във всякакви ръце (заради това Запада и САЩ не подкрепиха Елцин за пореден президентски мандат). И от втора страна – разпадът ще предаде Далечния Изток и може би немалка част от Сибир в китайски ръце.

Според мен ако човек не е трол, трябва да е идиот, за да хвали „постиженията” на кремълското управление.




Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Руският трол по начало си е
08.06.2019 17:41
идиот. Нито един свестен, разумен и интелигентен човек не би се заел с това, да хвали изостаналата и западнала Русия.
цитирай
2. kolevn38 - Бих казал идиот на квадрат:)
08.06.2019 19:10
apostapostoloff написа:
идиот. Нито един свестен, разумен и интелигентен човек не би се заел с това, да хвали изостаналата и западнала Русия.

цитирай
3. krumbelosvet - .
09.06.2019 08:09
.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4113053
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5100
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930