Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2019 08:08 - "Преди се боях от цената на истината, но сега само се питам: Каква е цената на лъжата ? "
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 388 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 21.06.2019 08:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  След като изгледах, сериите посветени на аварията в Чернобил, мога да кажа че истината за Чернобил показва и истинското лице на комунизма, тази система изградена върху лъжи и смъртта на милиони невинни хора. Тази система, изградена върху евтини материали, лъжи и съобразени с изискванията работници - в крайна сметка доведе до ядрената катастрофа в Чернобил.Авария може да се случи на всеки, но разликата е че те го приемат като някакъв тест, експеримент.Аварията не е причинена точно от човешка грешка, а от държавната престъпна политика на комунистите.Още няколко централи имат абсолютно същия проблем като на Чернобил, близо до него и е било въпрос на време и те да избухнат в пламъци, но благодарение на Валери Легасов и други хора, които са запазили човешкото в себе си, те ги оправят навреме. Добре че има хора като Валери Легасов, които се изправят срещу комунистическата система, въпреки че знаят че ще бъдат затворени или убити.Борис Шчербина, който въпреки че е в партията и той вижда човешката трагедия и това което се е случило, разбира истината за комунистите.Комунизмът е престъпление срещу човечеството, унижение и безпардонен терор над личността и съвестта, тотално и целенасочено погазване на идентичността, индивидуалността и спокойствието на гражданите, не е възможно на света да съществува такава анти-човешка система, единствената цел, на която е да скрива истината, да изопачава фактите и да представя лъжите за истина, с цената на трудови концлагери, разстрели без съд и присъда.Активацията на комунистите по форуми, сайтове които говорят лъжи и измислици за да изкарат сериала, поредната пропаганда срещу Русия, само доказва, че всичко е истина, как тези 5 серии за Чернобил показаха цялата морална и всякаква изостаналост на Русия, която иначе се хвали "колко е велика". Защо всички които защитават престъплението "Чернобил", казват "Да се направят филми за Хирошима и Нагасаки", ако бяха се интересували малко повече, щяха да знаят, че има такива филми, има и от същите спонсори, но Хирошима и Нагасаки е война, Япония няма по-малка вина, а Чернобил е тотална липса на морал и човечност към враговете, към собствения си народ и "братските народи". За подчовеците в България, които са криели за аварията няколко дни, въпреки че са знаели, защо за подчовек трябва да си за да скриеш от своя народ, такава трагедия? Защо за подчовек трябва да си, за да накараш хората да излязат на площадите на 1 май, под радиационния облак ?

image

Моята баба почива от рак, след като е била на 1 май 1986г. в София, благодаря ви комунисти, благодаря ви за това.Комунист това е думата за убиец, подчовек. Всеки знае какво е Чернобил, но не много хора знаят степента на кризата, нито знаят всичко, което се е случило, за да не се влоши. Поклон пред всички които страдаха и се пожертваха(за милионите в Европа), поклон пред войниците, поклон пред 3мата смели мъже които с риск за живота си, източват водата, поклон пред 400те миньора които копаели ден и нощ, за да спрат радиацията, поклон пред 3828 биороботи(които почистили покрива на реактора от графитните блокове), поклон пред Уляна Хомлюк, поклон пред Валери Легасов!

"Всичко заради тайните и лъжите ни.Това е характерната ни черта. Когато истината ни накърнява, ние лъжем, докато вече забравим истината, но тя е там. С всяка изказана лъжа задлъжняваме към истината. Рано или късно ще платим този дълг. Ето така се взривява активната зона на РБМК реактор...с лъжи...

"Да бъдеш учен, означава да бъдеш наивен. Толкова усърдно търсим истината, че забравяме колко много хора не искат да я узнаем. Но тя е някъде там, дори да не я виждаме, дори да не искаме да я видим. Истината не се влияе от нуждите и желанията ни, не се влияе от правителствата ни, от идеологиите, от религиите ни. Ще стои в очакване до вечността. От Чернобил получих този дар. Преди се боях от цената на истината, но сега само се питам: Каква е цената на лъжата ? "

image
Гери Георгиева






Гласувай:
6



1. batogo - !!!:))) Поздравления!
21.06.2019 10:21
Това момиче с удивителна точност е определило параметрите на комунистическата наглост, мерзост , фанатизъм, бездуховност и безчовечност.
Чест и почитания за будните млади хора като нея!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4114032
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5100
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930