Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2019 12:07 - Русофили мечтаят за кървав реванш, за нова народна власт, която да разстрелва, коли и беси под пътеводната звезда на кремълската петолъчка
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 656 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 9 септември, Решетников и кошмарите не свършват, а Кремъл напира пак да пише историята ни, "патриоти" му помагат

image   Светослав Пинтев 

"България се занимава с пренаписване на историята, говорейки за донесените от Червената армия т.нар. репресии, това е опасна тенденция". Думите са на говорителката на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова в интервю за ТАСС, както предаде БТА.

Репресии значи не е имало

 По същия начин няма да има, ако путинистите яхнат коня у нас. Посланието е ясно-историята ни я пише Кремъл. Той по принцип няма нищо общо с репресиите, занимава се само с освобождаване на поробените народи и начертаването на светлото им бъдеще.
Генералът от КГБ Леонид Решетников заяви в този дух, че властите громят истинските български патриоти в лицето на ръководството на "Русофили". Това е 

неговата представа за български патриоти

 Това всъщност е съветски модел български  патриотизъм. 
По  думите на президента Румен Радев тезата за шпионаж в полза на Русия била толкова абсурдна и нелепа, че дори не подлежала на коментар. Вероятно, защото в неговите представи това е патриотично деяние ....по съветския модел.
Друг е въпросът каква е целта на "шпионската афера", разкрита от службите ни навръх 9-ти септември, след като десетилетия не гъкнаха по руската тема. Дали не е заигравка с най-големите ни кошмари? Това е тема за съвсем отделен разговор.
Сега думата ми е за

 сталинско-бериевата светлина,

 в която виждат родината си някои български патриоти. Основно тези, които претендират да са русофили, въпреки че те в никакъв случай не са приятели на руския народ, който в огромната си маса е силно раздразнен от Путин и настроен все повече срещу властта в Кремъл. Поне така твърди известният руски политолог Валери Соловей. Те са приятели на деспота.
Но пък у нас не громят путинския фашизъм, който е реален, а някакъв измислен, български.
Сталин нарежда навремето на националсоциализма да се казва фашизъм, за да скрие идейната близост с неговия социализъм

 Този термин се използва оттогава като оръжие срещу всички, които не се нравят на Стопанина на Кремъл. Така е и днес.
"Журналистките" Светлана Шаренкова и Велислава Дърева призовават за освобождение от фашизма, който властите в България налагали днес.  
 "Ето такива хора оглавяват у вас организации на българо-руската дружба", както се изрази самият Решетников за Шаренкова в едно интервю през 2017 г.. 
И се сетих, че бях да отразявам тържественото събрание на Българския антифашистки съюз за честването на 75 години от 9 септември 1944, където Шаренкова беше главно действащо лице, а Корнелия Нинова беше наградена като
 
виден борец с днешния фашизъм

Посланичките на братските Куба и Венецуела аплодираха бурно заедно с цялата зала. Най-прогресивните страни подкрепят Корнелия, то се знае и борбата с фашизма днес...
"9 септември ни донесе свободата. Само ослепелите от злоба наследници на хитлерофашистите се съмняват в това", твърдяха ораторите. Посланичките на кървавите режими на Кастро и Мадуро изпаднаха в телешки възторг. 
"БСП и здравите сили да се поучат от опита на 9-ти септември, как трябва да се тръгне в единен фронт срещу днешните фашисти, как те се опитват да пренапишат историята и да омаловажат ролята на СССР", гърмеше залата.
Корнелия,  Калоян Паргов, Георги Свиленски и други отговорни другари бяха сякаш окрилени от духа на 1944 г. Само дето не се окичиха с шмайзери.
Имах чувството, че съм в машина на времето....Беше кошмарно да гледаш и слушаш това.
На 9 септември се уверих в едно - активната част от т.нар. русофили мечтаят за кървав реванш, за нова народна власт, която да разстрелва, коли и беси под 

пътеводната звезда на кремълската петолъчка

 Сакрализирането на черната дата, която хвърли България в зловещата пропаст на сталинизма не е случайно, то е част от пропагандата, която с всички сили работи в тази посока, а всички демократично мислещи хора са "ослепени от злоба наследници на хитлерофашизма"
Кошмарите на сталинисткото минало се проектират в днешния ни ден като във филм на ужасите. Уви, не е филм, реалност е, това е нашият живот, нашата реалност, а  наши сънародници се кланят пред палачите, някои мечтаят сами да са такива. 
Как ще живеем с тези хора....
Не знам... 



Гласувай:
6



1. apostapostoloff - Помиярчетата си лаят,
12.09.2019 15:45
а керванът си върви...
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю! Русофилство е зле прикрита жажда за власт и диктат в България на бивши ченгета от спец службите под руски конттрол..
13.09.2019 09:51
Всичките тези русофилски извратеняци, маша на кремъл, са достатъчно тъпички примитиви със съдистични наклонности, които все още не могат да осъзнаят, че времето на овластените малоумници от кремълски тип отдавна вече е отминало заедно със съветския червен садистичен блян на коминтерна за власт и контрол над цялата планета... :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4088993
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031