Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2023 15:30 - България сама решава!
Автор: gevara01 Категория: Политика   
Прочетен: 1373 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Предизборна коалиция „ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ“

 

 

Уважаеми приятели,

Време е да обявим създаването на една нова политическа коалиция. Политическа коалиция, която е доста различна от всички, правени досега. Различна по няколко вектора.

Първо – защото това е първата в новата политическа история на страната евроскептична коалиция. Ние имаме мъжеството и достойнството да заявим публично, че България трябва да напусне НАТО и Европейския съюз, за да оцелее тя самата.

Второ – защото това е тематична коалиция. Слагаме в основата й две точки – излизане от Европейския съюз и излизане от НАТО. И около тях имаме амбицията да привлечем колкото може повече партии и организации, които изповядват тази политическа философия.

Разликата къде е? Разликата е, че ние се стремим да обединим около тези точки не политически партии от определен политически спектър, например левите, или националистите… Ние протягаме ръка към всички партии, независимо дали са леви, патриоти, националисти или крайно – десни. Важното е да искат излизане от НАТО и ЕС. Извън преследването на тези две цели, всяка от партиите си запазва правото на самостоятелни политически действия, на свободно пропагандиране на своята идеология, на свободно организационно развитие.

Името на тази коалиция… Името е кратко, точно и показателно. И провокативно:

 

„ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ“

 

Ние смятаме, че разделителните линии в обществото през следващите няколко години ще се оформят категорично по въпросите "ЗА" и "ПРОТИВ" оставането на България в ЕС и НАТО.

Нашето позициониране по въпроса е категорично, както недвусмислено показва името на коалицията. Ние сме за излизане от тези две организации. България се намира на ръба на огромна катастрофа / икономическа, политическа, морална и демографска/, и според нас няма друг правилен ход за страната ни, освен промяна на политическия курс. Има достатъчно българи, които искат същото, но нямат – към настоящия момент – свое политическо представителство.

Бъдещето на страната трябва да се базира на нейният абсолютен суверенитет. На нейната военна, икономическа и политическа независимост, както и стремеж към социална справедливост. Членството на България в каквито и да било военни или политически блокове ни носи повече вреди, отколкото ползи.

Вярваме, че българският народ има достатъчно мъдрост и може сам да определя своето бъдеще, без да получава инструкции от хора или групи, които прокарват чужди политически, икономически и военни интереси.

За разлика от останалите политически партии, ние сме БЪЛГАРОФИЛИ. И ще защитаваме интересите на България, а не на чужди държави.

Европейският съюз унищожи българската икономика, унищожи българското производство. Ние сме им необходими единствено като потребители и пазар, а не като конкуренти на техните производители. ЕС унищожава целенасочено цели сектори от селското ни стопанство, от зеленчукопроизводството, от производството на плодове. Тотално разсипа животновъдството на България! След влизането в Европейския съюз, поради неговата дискриминационна политика спрямо България, с над един милион души е намаляло населението на страната! Заради политиките на ЕС плащаме електроенергия четири-пет пъти по-скъпо от цената, която плащахме по-рано. Губим икономика, губим производители, губим работни места…

ЕС целенасочено работи срещу интересите на отделните държави, за да ги претопи. На Брюксел му трябват европейци, а не българи, гърци или унгарци, например! Прокарва се джендъризма като официална евро-политика, в противовес на традиционните и истински ценности, които българите са имали.

Ние не сме съгласни с това!

Очевидно е, че ЕС няма да се реформира, той иска да е свръхдържава, а не съюз на суверенни нации. Това не е в наш интерес. Налага се да го напуснем, за да запазим нашата идентичност и бъдеще.

Либерална Европа постепенно умира, а заедно с нея ще си заминат и народите, които останат подчинени на Брюксел. Шанс за оцеляване имат само онези, които се откъснат от това паразитно формирование, наречено Европейски съюз. Това е нашата кауза! Да изведем България извън блатото на европейската бюрокрация и унищожителните либерални ценности. Да върнем контрола върху България в ръцете на българския народ. Да направим България свободна страна!

Дошло е време разделно. България е изправена пред избор.  Ние нашия избор сме го направили. България трябва да напусне НАТО и ЕС! За нейното добро, за доброто бъдещето на децата ни!

Кирил Гумнеров

Съпредседател на коалиция „ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ“




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. blog13 - цитат:"Предизборна коал...
20.01.2023 15:44
цитат:"Предизборна коалиция „ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ“

Уважаеми приятели,

Време е да обявим създаването на една нова политическа коалиция. Политическа коалиция, която е доста различна от всички, правени досега. Различна по няколко вектора."

"предизборна коалиция" - ще рече, до колкото разбирам, кандидатира се в условията на досегашната избирателна система, която във всичките си модификации които минаха и които се задават по същество е начин по който избирателите нищо не избират.

Т.е. предложението ви по същество е абсолютно същото, като на всички останали, които се кандидатират за поредните псевдодемократични избори - еднакви сте, като две капки вода.

Нищета на идеологията и идеология на нищетата. Как не ви омръзна да си въртите едно и също? Като латерни сте.
цитирай
2. bven - Който разсъждава като човек и гражданин на България,
20.01.2023 23:19
да направи необходимото!
цитирай
3. blog13 - Който разсъждава като човек и гр...
21.01.2023 15:38
bven написа:
Който разсъждава като човек и гражданин на България,да направи необходимото!


"разсъждава като човек" - ще рече, като хомо сапиенс, струва ми се. ДА опитай - дано да ти се получи. Както е казал и Имануел Кант "Имай смелостта да използваш собствения си разум!"
цитирай
4. gevara01 - Бързаци!
22.01.2023 10:56
"Искам социалистическа революция сега и веднага"- вероятно такъв е автора на коментара!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gevara01
Категория: Политика
Прочетен: 331804
Постинги: 195
Коментари: 84
Гласове: 62
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031