Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2023 15:20 - От рушащия се Запад остава незасегнат само «медииният му октопод», бълващ нонстоп дезинформация и лъжи
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1273 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 25.05.2023 20:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Епохата на Запада свършвa, от него остана само един „медиен октопод“, подвеждащ хората, пише ливанския новинарски канал Al Mayadeen. Време е светът да се опомни и да спре да вярва на САЩ и ЕС, които крият кървавите си престъпления срещу човечеството, и да се присъедини към източния лагер, счита авторът на статията.

Западът рухна, от него остана само лъжливият "медиен октопод"
Светът вече придобива нови очертания. Западът тотално рухна и неговата епоха свърши, остана само лъжливият „медиен октопод“. ШОС ще включи половината от населението на света, а групата БРИКС вече стана икономически по-способна от Г7.

Забелязал ли е светът признаците на геноцида през 21 век, за който с размитите формулировки и срамна лексика говорят вкарващите в заблуждение западни СМИ и тези, които се опират на тях?

Забелязали ли сте, че Западът призовава да се изследват причините и целите на бомбардировките над палестински домове и унищожаването на цели семейства, включително на спящи деца и майки?

Въпреки че в действителност това не е необходимо да се проучва и не повдига въпроси, тъй като се отнася до терористичните операции, които шокираха всички слоеве на палестинското общество от 1948 г. насам.

Това беше направено от ръцете на ционистките терористични организации, чиито лидери бяха престъпници, чиито ръце са опетнени с кръвта на жертвите на кланетата в Деир Ясин, Кафр Касем и много други селища.

Това направиха лидерите на западащото временно образование.

И това продължава от началото на британската окупация на Палестина в началото на миналия век до днес?

Някой питал ли е как западните правителства оправдават мълчанието си относно продължаващия тероризъм и изтребването на деца и майки от бандата, която нарича себе си правителство?

Нещо повече, използва всички методи за убийство и извършване на престъпления заедно с терористите в Ирак, Сирия, Афганистан, Йемен, Либия — където и да съществуват на планетата.

След пролятата кръв на невинни хора, пострадали от най-новите самолети — агресия американско производство — след десетилетия на окупация, блокада, глад, разрушаване на домове, конфискация на земя и пренебрегване на най-основните човешки ценности и правото на хората на сигурност и достоен живот, как някой, който мълчи за тези престъпления, се осмелява да сочи с пръст, обвинявайки която и да е страна в нарушаване на човешките права, жените или децата?

И как жертвите на всичко това да четат вкарващата в заблуждение информация за кампаниите, която е написана от грешните ръце, целящи само да измият срама си?

Какво трябва да разпали историческия огън, който да разкрие истинската същност на Запада и да го постави на мястото, което заслужава?

Как могат тези, които представляват тези режими, замесени в бруталността на окупацията и тероризма, да бълват за това кой е достоен и кой не, какво трябва да се направи тук или там и каква е необходимостта да се направи нещо или не?

Как смеят да говорят за спокойствие и решаване на проблемите, без да отчитат мащаба на настоящата престъпност срещу невинни хора?

--
Превод от Al Mayadeen, който е панарабистки сателитен новинарски телевизионен канал, стартиран на 11 юни 2012 г. в Бейрут, Ливан. Програмата му е предимно новинарска. Създаден е като алтернатива на Ал Джазира. 



Гласувай:
9



1. kvg55 - iw69,
25.05.2023 22:51
Е как?! И в началото и в края е словото.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4825575
Постинги: 2502
Коментари: 6281
Гласове: 16468
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031