Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2022 15:29 - Досеща ли се българската популация защо няколко държави искат гражданите им НЕЗАБАВНО да напуснат Русия?
Автор: kkabakciev Категория: Технологии   
Прочетен: 4568 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 29.09.2022 15:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Онзи ден, на 27.09.2022 г., българското правителство препоръча на българите в Русия незабавно да напуснат страната - съобщенията за това бяха много, напр. в "Дневник". И с това събитие българите "пак се прочуха" по света: "Болгар, болгар!" Пак бяха първи - както когато за пръв път в историята на света, през 1990 г., комунистите в България спечелиха свободни избори. След България, на другия ден същото искане отправиха към гражданите си и правителствата на Полша и Естония, вж. напр. съобщението на euroweeklynews.com. А накрая не кой да е, а самите САЩ призоваха всички американци НЕЗАБАВНО да напуснат Русия! Във връзка с това има коментари в социалните мрежи, че, разбира се, не българското правителство - и не полското и естонското, "са се досетили", че предстои нещо лошо в Русия, а че това им е било препоръчано от САЩ - които по тактически съображения са решили да не бъдат първи. Дотук всичко е ясно. Но знае ли и досеща ли се българската популация ЗАЩО няколко държави вече, включително САЩ, искат гражданите им НЕЗАБАВНО да напуснат Русия? Лично аз предполагам, че в огромното си мнозинство безхаберната българска популация няма абсолютно никаква представа ЗАЩО. А на мнозинството дори не му пука. (Но е много вероятно скоро да му запука!) Какви са коментарите в Мрежата относно горното събитие? Те са, че има две основни възможни причини за отправения призив, и те са следните. Първо, САЩ се канят да нападнат Русия - в случай че путлеристките канибали решат да използват ядрено оръжие (независимо дали тактическо или стратегическо). Второ, ..... Но преди да съобщя втората възможна (предполагаема) причина, нека да кажа, че коментаторите, включително множество военни специалисти на Украйна, оценяват първия сценарий като едновременно възможен, но и с по-ниска степен на вероятност. Тогава коя е основната причина САЩ и други държави, включително България (първа) да искат гражданите им да напуснат Русия? Тя е следната: в Русия, според разузнаването на САЩ, СЕ ОЧАКВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. И всеки е свободен да тълкува това, както си иска ... Не мога обаче да не припомня как, когато в началото на годината Байдън предупреди, че Русия ще нападне Украйна, в Нета изпълзяха от дупките си десетки хиляди български путлеристки малоумници и диваци и взеха да реват как Байдън бил дементен, а изобщо американците - кравари. Разбира се, кравари, малоумници и безхаберници са българските путлеристи, неплатените. А платените са морални изроди.



Гласувай:
4



1. morskipesni - Приехме урко-дезертьорите,
29.09.2022 15:32
дваж по-топло ще приемем и руските. Човещина!
цитирай
2. dobrodan - Много надценявате путичавите у нас, г-н Кабакчиев.
29.09.2022 16:34
Аз не бих им дал и крави да пасат. То има един такъв в блога, всяка заран праща на Путин прясно мляко по ангелите :):):).
Русия е пълна със селяни, каква ти тук гражданска война...
Или феодалите ръмжат за кокала?
цитирай
3. kkabakciev - Само един путичав ако има, направо ура да викаме ...
29.09.2022 19:51
Защото във Фейсбук - които аз лично сритах, има десетки хиляди путлеристки тролове и обикновени (неплатени) путлеристки малоумници. Фалшиви профили с аватари на псета и гарги, и тьотки и ганьовци, някои автентични, с претенции за познания в глобалната политика - с просташки, малоумни изказвания в полза на канибала и неговата сволоч ... А Фейсбук не просто толерират тия тролове или обикновени путлероидиоти, а ги лансират и стимулират. През последните дни Фейсбук се правят на божи кравички. Разправят как уж били разкрили мрежа руски и български тролове и ги били изолирали. Дааа, бе. А кой ме санкционира мен да не пиша един месец за това, че казах, че правителството са предатели и се мъчат да ни подчинят на Газпром?
Относно "Русия е пълна със селяни, каква ти тук гражданска война" - съгласен. Но все пак има и достатъчно що-годе грамотни и нормални, които - притиснати и изгладнели, може скоро и да скочат ... Да се надяваме ...
цитирай
4. kkabakciev - Ново съобщение по темата
29.09.2022 23:03
Румъния също е призовала своите граждани незабавно да напуснат Русия.
цитирай
5. kkabakciev - Поредно съобщение по темата
30.09.2022 12:48
И Канада е призовала своите граждани незабавно да напуснат Русия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 631776
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031