Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2017 02:49 - Задължително прочетете това преди да гласувате
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 5003 Коментари: 16 Гласове:
14

Последна промяна: 16.03.2017 02:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 4.12.1963г. на заседание на пленум на ЦК на БКП Тодор Живков прави предложение за сливане на Народна Република България със Съветския съюз.Точката от дневния ред гласи:

Обсъждане на въпроса за по-нататъшното най-тясно сближение и в перспектива за сливане на Народна република България със Съветския съюз.
Доклад ще направи др.Тодор Живков.

Това е , мислили и планирали са го най-сериозно.
Сега пак го мислят и планират най-сериозно.

imageГласувай:
16
21. kolevn38 - Докато тези изроди не изчезнат от България нищо добро не ни чака.
16.03.2017 02:52
Който желае - да отива в евразийската зоологическа градина и да престане да се нарича българин!
цитирай
2. apostapostoloff - БСП СПИРА И САНИРАНЕТО
16.03.2017 06:03

Според експерта на БСП Румен Гечев, схемата за санирането на панелните блокове е „абсолютно сбъркана икономически”. Гечев посочи, че управляващите използват Българската банка за развитие за стимулиране не на българското производство, а на производството на Румъния и Германия!
Той обоснова твърдението, посочвайки, че около 60% от държавния дълг за санирането ще бъдат използвани за внос на материали от румънски и германски производители.

Ефектът от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради ще е минимален и той ще се изразява в наемането на работници за самото саниране.

Ако вносните материали са по-евтини, не може ли да се направи така, че тези средства да се използват за подпомогне на българското производство, а не да се стимулира чуждото, постави остро въпроса Румен Гечев.

Той повдигна проблема и за това, че 7 млн. българи ще поемат държавен дълг от 2 млрд. лв., за да се санират жилищата на няколко хилияди българи!

Точно затова БСП ще спре веднага санирането, щом дойде на власт!


цитирай
3. 1997 - Любопитен ми е останалия текст
16.03.2017 08:19
В него бих намерил мотивите ЗА и ПРОТИВ и с какво са надвили мотивите ПРОТИВ.
цитирай
4. kolevn38 - Навярно трите гори бой, които биха изяли от народа.
16.03.2017 08:46
1997 написа:
В него бих намерил мотивите ЗА и ПРОТИВ и с какво са надвили мотивите ПРОТИВ.


Но тези ще ги изядат, нека само спечелят изборите - бързо ще си омажат задниците с варена тиква..
цитирай
5. planinitenabulgaria - В момента Путин чрез БСП, ДПС и другите му мекеретата - патриоти и националисти
16.03.2017 09:44
брилянтно провежда своя план да създава напрежение в България, респ. на Балканите, които са чувствителна зона и по тоза начин да цепи ЕС. След успехите му в САЩ, Молдова и България май няма да има други държави,у където опростачените от популизма да определят как да живеят културните хора. Популизмът, който опрастачва хората премина зенита си. Няма да мине и във Франция и в Германия, но за България съм много загрижен. Този стар план на правешкия джуревец има почва в България. При толкоз популистки парти на хранилка към Путин опастността е голяма...
цитирай
6. vencivaleri1951 - Колев отново откри "топлата вода"
16.03.2017 13:27
А задавал ли си е авторът какво е дереджето на икономиката ни към 63та година? Загубена война, фалирала държава, присъдени репарации към СССР, Югославия и Гърция...всичко това е само преди десетина години. Влезли сме и със сериозен външен дълг към Съюза. Ако се прочете внимателно казаното на пленума ще стане ясно защо битува и подобна нагласа за интегриране към СССР. Мотивите са индентични като към Европейския съюз. Колкото до "боя от народа" то при винмателен прочит на архива ще се види , че предложенията идват от ППО. На Пленума надделява становището /има и против не малко делегати/ за интегриране. Само , че на Москва това не е изгодно-главно политически. Би загубила глас в ОН/ООН/, би загубила гласове и в различни международни институции. Би се засилила и пропагандата , че руснаците насила са анексирали България. Предложението ни е прието "топло", но внимателно отказано. Има обаче и последствия за нас които никога няма да ни се случат в европейския съюз. Опрощават ни се задълженията по репарациите, опрощава ни се не малка част от заема ни към руснаците. Получаваме безвъзмездно помощ за изграждане на промишленост/машини съоръжения, специалисти/, получаваме безвъзмездно и селскостопанска техника. България си остава единствената страна в блока/по късно и Румъния/ без съветски войски. Получаваме безвъзмездно ново поколение оръжие-мотострелкове, танкове, самолети. Получаваме лиценз за производство на някои руски прототипи оръжие. Получаваме достъп до евтин енергиен ресурс, получаваме достъп до добиване и обработване на руска дървесина за нашия пазар-тоест не си сечем горите. С две думи-не ни закриваха реактори, а ни ги изграждаха, не ни "затапваха" газопроводи, а съвместно ги строехме. От страна на ралото и газеника станахме ядрена и космическа държава , с модерно животновъдство и земеделие. За да е доволен Колев38 днес отново сме пред опцията на газеника, а и видях миналата година в Родопите впрегнат мъж и жена в рало, а зад тях вероятно синът им ореше
цитирай
7. krassko - Перспективите за България са три:
16.03.2017 13:40
1. Втори Крим.

2. Втори Кипър.

3. Девета дупка в ЕС.

цитирай
8. kolevn38 - Венци по принцип е безпредметно да се спори с комунисти, но ще ти припомня следвоенна Западна Европа и Плана Маршал.
16.03.2017 13:42
[quote=vencivaleri1951]А задавал ли си е авторът какво е дереджето на икономиката ни към 63та година? Загубена война, фалирала държава, присъдени репарации към СССР, Югославия и Гърция...[quote]

Доколкото си спомням пълната разруха в която се намираше Германия например, не беше причина да се отдадат на САЩ, или бъркам.
Естествено, че причините са други нашите червеносвинчовци да пожелаят да се оженят за СССР - за да засвидетелстват безпрекословната си подчиненост и извратена любов към СеСеСеРето и неговите вождове. Не ли? Същото става и в момента - цялата червеносвинска сган дърпа назад, към потресаващата бедност, простащина, агресия и откровен фашизъм, които лъхат от Путландия. Но вие се чувствате длъжни да коленичите и да целувата ръчица на онзи царюк поскудный, който неможе да произведе и да продаде една електрическа тенджера на своя пазар, да не говорим на външния. Затова произвежда продава само кръв, смърт и омраза - смехотворно прикрити под маската на някакво православно християнство и велико славянство. Винаги съм казвал, че от Кремъл и лайно да ви изпратят с удоволствие ще го премляскате и още ще искате даже.
цитирай
9. kolevn38 - По-добре девета дупка в ЕС, отколкото втори Крим и втори Кипър.
16.03.2017 13:42
krassko написа:
1. Втори Крим.

2. Втори Кипър.

3. Девета дупка в ЕС.


цитирай
10. vladtepes - За изборите
16.03.2017 15:05
Най-важното е да се разкарат от властта разни милиционери, кратуни от НСА и т.н. и да се заменят със сериозни подготвени хора най-добре хабилитирани в съответната област.
цитирай
11. papurov - Ами тебе Колев, ако те устройва Б...
16.03.2017 16:00
Ами тебе Колев, ако те устройва България да е последна дупка в кавала - ЕС, това не устройва огромната част от българите.
Има някои много важни разлики между СССР и ЕС, няма да ги изброявам всичките, най-важната е, че в СССР, стремежа бе да се постигне еднакъв жизнен стандарт във всички страни членки, а и в целия СИВ. В ЕС е точно обратното, няколко западно-европейски страни използват съюза за да повишават своя стандарт за сметка на останалите, сред които на последно място сме и ние.
Та, ако ти се възмущаваш от мераците на Бай Тошо от 1963 година, то мнозинството българи са възмутени от продажната ни днешна политическа върхушка направила ни девета дупка на кавала ЕС.
цитирай
12. sestra - Не знам колко точна е метафората с участието
16.03.2017 19:36
krassko написа:
1. Втори Крим.

2. Втори Кипър.
3. Девета дупка в ЕС.
в ЕС, но другите две са повече от реално надвиснали. И ще има „сами сме си виновни за това, сами сме си виновни за онова...”.
цитирай
13. planinitenabulgaria - Откривам пропуск на Папуров, допълвам го:
16.03.2017 23:06
Вкараха ни в СЕТА за да ни изтровят кандаците с ГМО!
Прав е Другарят радеВ! Той подписа договора за СЕТА, но е бил против. Така каза и един циганин, който бе взел пари да гласува, но не бе гласувал. Поясни негласуването си така:
Исках да гласувам, но нямах желание.
И не върна бутилката с олиото и 50-те лв.....
цитирай
14. blackpredator - Коста, има ли от тебе смисъл
17.03.2017 00:57
"Правителството упълномощи постоянния представител на България към ЕС да подпише двата документа" - всеобхватното икономическо и търговско споразумение между Канада и Европейския съюз и Споразумението за стратегическо партньорство между ЕС и Канада
и това стана миналата година
цитирай
15. kolevn38 - Еми предлагам вие да си заминете за СССР.2.0 дя си изравните стандарта с Путландия, а ние да си останем тук, какво ще кажеш?
17.03.2017 07:34
papurov написа:
Ами тебе Колев, ако те устройва България да е последна дупка в кавала - ЕС, това не устройва огромната част от българите.
Има някои много важни разлики между СССР и ЕС, няма да ги изброявам всичките, най-важната е, че в СССР, стремежа бе да се постигне еднакъв жизнен стандарт във всички страни членки, а и в целия СИВ. В ЕС е точно обратното, няколко западно-европейски страни използват съюза за да повишават своя стандарт за сметка на останалите, сред които на последно място сме и ние.
Та, ако ти се възмущаваш от мераците на Бай Тошо от 1963 година, то мнозинството българи са възмутени от продажната ни днешна политическа върхушка направила ни девета дупка на кавала ЕС.

цитирай
16. staler - колеф, през деветстин и нам коя г...
18.03.2017 18:15
колеф,през деветстин и нам коя година княз светослав ни напада по поръчка на византия,което напрао ни е е__ло мамата.....това също не тряа да забравяме!.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 958875
Постинги: 1550
Коментари: 2605
Гласове: 1279
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031