Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2019 12:52 - ИСТОРИЯ ЗА ДЕСЕТИ КЛАС
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 436 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 13.07.2019 12:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image    
Евгени Марков  

А сега, мили деца, ще ви покажа как много тъп човек, може да стане Тато на нацията-а-а.

За да стане Тато, по-напред трябва да е имал дядо. Дядо с червена книжка и вяра в утрешния де-е-ен.
Но най важното, основополагащото начало във въздигането на тъпотията до национални висоти е оръжието-о-о. А най-основополагащо начало на тъпотията е една окупационна армия-а.
Как, мислите, Александър Македонски, който завладял половината свят е успял да го задържи в подчинение, така, че да не му забие меч в гърба някой покорЕн велможа?
Как, мислите, другарят Хитлер, който завладял половината Европа е успял да задържи в подчинение покорените държави, така, че да не му забие меч в гърба някой покорЕн велможа?
Как, мислите, другарят Сталин, който завладял половината Европа е успял да я задържи в подчинение, така, че да не му забие меч в гърба някой покорен велможа?
Да не мислите, че тези велики великани са си разглобили армиите, за да създадат полиция у всяка окупирана страна, понеже цялата армия в полиция да превърнат, пак няма да достигнат кадри? Пък и текучеството било голямо в местните полиции, поради технически причини?
Не-е-е, пълководците си водели пълчищата, а в управата на покорените народи назначавали лизачи, джендъри, един вид. Избивали непокорните, избивали семействата им, избивали приятелите им и назначавали лизачи. Лизачите избивали всички останали врагове на Величеството и ставали малки Величества-а.
Малките величества издигали паметници на голямото величество, та онези, които ги знаели като малки дришльовци и не се страхували от тях, да знаят, че са слуги на голя-а-мото Величество и да треперят.
Ей така малките дришльовци станали Татовци на цели нации. - Избиване на едни и въздигане на дишльовци.
И този паметник, мили деца, който наричате ПСА, е паметник на Голямото Величество, което ни даде миналите, настоящите и бъдещи дришльовци. Щото идат и бъдещи - да знаете. Докато е жив паметника - и величеството ще е живо, и дришльовците ще управляват, и вие ще се вдрищявате по своему, когато ви се налага по фамилни причини.
Те това е историята на социализъма, а другото са съновидения на засегнатите от дришльовизма и повече нема какво да научите, мили деца, за славното ни социалистическо минало.
Сега се приберете вкъщи и попитайте мама и тате - Даде ли ви нещо социализма?
Ако им е дал, значи вие дължите на родината, щото сте наследници на подарък. Ако не им е - дължите уважение на родителите си и гордост на себе си. Понеже сте от малцината Оцелели.
Утре, като се съмне, Оцелелите да нашокат канчетата на длъжниците, да им кажат, че са деца на джендъри, да ги хванат за ушите и да ги научат да се борят за социализъм, равенство и братство, както повеляват лозунгите на дедите им. Свалете ги от поршетата и им пикайте в коридорите на хотелите.
Ако сте малко и безсилни - емигрирайте, игнорирайте, бойкотираите и правете българчета за България. И се надявайте, че Господ си знае работата.



Гласувай:
4



1. germantiger - да и не
13.07.2019 14:00
господин евгени марков е ПРОПУСНАЛ ДАСПОМЕНЕ ДРУГАРИТЕ БРАТЯ НА РУСАНЦИТЕ

ЧЪРЧХИЛЛ И РУЗВЕЛТ

ТИЯ ДВАМА ДРУГАРИ НОСЯТ СВОЯТА АНГЛО-САКСОНСКА ВИНА СЪЩО
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4136632
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5112
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930