Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2022 08:27 - РУСКИ БАТАЛЬОН „СВОБОДА РОССИИ“ ВОЮВА РАМО ДО РАМО С УКРАИНЦИТЕ СРЕЩУ ПУТИН
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 453 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.07.2022 08:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image              

Украйна ще бъде за Русия това, което беше Афганистан за СССР – началото на края. След агресията в Украйна Путин ускори множество процеси и изостри противоречия по всички нива на руското общество. Едно от следствията е както консолидация на подкрепата, така и радикализация на опозицията срещу фашизоидния режим на Путин.

Руската опозиция най-сетне се сдоби и с военизирано крило – Легион „Свобода России“ – батальон съставен от руснаци, които воюват на страната на Украйна. Тяхната мисия е да започнат войната за освобождение на Русия от путлеро-фашизма. Знамена на Легион „Свобода России“ на публичен поротест

Техният флаг с две бели ленти и една синя по средата е сегашният флаг на Руската федерация, но без червената лента, която символизира кървавият режим в Кремъл.

image

Знамето на „Свобода России“ е това на РФ, но без червената линия

В момента батальона наброява няколко стотин човека и продължава да попълва редовете си. Стотици доброволци по руските градове популяризират подразделението и набират нови бойци.

От цяла Русия в Легиона постъпват руски граждани, които осъзнават, че Путин води родината им към катастрофа. Много от тях, или техни близки са претърпели сблъсък с репресивните органи заради гражданската си позиция – загубили са работа, собственост, възможност да учат, техни близки са изчезнали или попаднали в затвори.

image

Първата жена в Легион „Свобода России“ в Украйна

В Легиона воюва и една жена – руска гражданка, която преминава границата с Украйна през месец май 2022 и постъпва в Легиона. На 20 март, близо до Гостомел нейният съпруг – сержант от 76-та мото-стрелкова дивизия е разстрелян от заградителни отряди на Кадировците защото отказва да поведе войниците си на сигурна смърт.

За разлика от руските пълчища, тази жена знае много добре защо воюва и защо отива на смърт. Правдата е на страната на свободните руснаци и останалият свят – изправил се срещу фашистката диктатура в Русия.

Руските бойци от Легиона крият лицата си, но има и такива, които застават пред камера. Това например е Игор Волобуев – бивш вице-президент в „Газпром банка“.

image

Легион „Свобода России“ – Игор Волобуев, бивш вице-президент Газпром банка

„Мечтите се сбъдват, сега служа в „Свобода России“. Приятели от Русия, ако ненавиждате режима на Путин и искате Русия да стане свободна демократична страна, присъединете се“, казва Волобуев.

Легиона участва активно в бойни действия като вече има и своите победи. Бойците дори получават и материална и финансова помощ от съмишленици от Русия.

Легион „Свобода России“ в Украйна с пленен руски танк

„Свобода России“ е вече подривна мрежа, разклонения на Съпротивата обхванали множество големи градове на Русия. Русия се пробужда. Войната на Путин я събуди.




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4132207
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5111
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930